Bye 2011, Hi 2012!

Mitt 2011 har varit, i stort sätt, jäkligt bra! Det kan till och med ha varit ett av mina bästa år med minnen från studenten, utlandsresa, festival, sommar med fantastiska människor, skaffat jobb, personlig utveckling, gått ned 15 kg och mycket mer! Känner mig lite som en ny människa. 2012 ska bli ännu bättre & jag ser verkligen fram emot det nya året! Ska såklart fira det med god mat/dryck, underbara människor och fest!

Gott nytt år med er! Eller som jag har börjat säga till mamma - grått nytt hår! (hon biir lika nojjig varje gång, hihi)


Syskonkärlek <3


3 dagar kvar till jul

Är det bara jag som inte har köpt klart mina julklappar än? Jag borde ha gjort det för längesen och sluppit sista-minuten-köpen och överdrivet mycket folk i alla köpcentrum! Inte för att jag stressar i onödan ... men när jag absolut inte vet vad jag ska köpa så blir det automatiskt lite stressigt. Jag har hittills köpt 1 julklapp och jag vet inte vad jag ska ge till resten och det är bara 3 dagar kvar till julafton. Ibland är det ganska så sämst att man inte är liten. Då hade det räckt att ge alla en varsin teckning och en kram. Jag kanske borde satsa på det i år, haha.

Bakdag med fjolls

Jag hade rent utsagt jättemysigt med grabbarna grus och Hanna igår. Jag måste ha fått lite magmuskler efter gårdagen - kunde aldrig sluta skratta, haha. Det gick till och med så långt så att jag tappade min mobil och råkade förstöra displayen, illa! Vi bakade allt från lussebullar, fudge till ett ogräddat pepparkakshus med korv på, haha. Kvällen avslutades med lite Harry Potter och att alla låg ihopkurade med en filt framför brasan. En riktigt mysig lördag med fina människor.

En glad häst


Veckan har gått superdupersnabbt - tiden går verkligen fort när man har roligt! Imorgon ska jag festa efter 2 veckors "break" (duktig tjej) och jag har varit taggad hela veckan, haha. Imorgon ska jag feszta som en heszt med brudisarna! Längtaaar.


Lycka

[ Jag är så glad så jag håller på att spricka! Kan inte sluta lé. Lycklig tjej! ]


Söndag 11 december

Idag har jag firat 3e advent med glögg, lussebullar/pepparkakor, spelat lite gitarr och haft det mysigt. Nu har jag lärt mig Utan dina andetag med Kent på gitarr och ska alldeles strax beställa min blivande (nyårs)klänning från internet, glad tjej. Blir lika förvånad varje gång som jag öppnar garderoben, tar ut plagg efter plagg och inser att typ 95% av mina kläder är för stora. Det känns såklart skitbra att jag har gått ned så pass mycket i vikt (-15,1 kg), men inte lika kul när jag inser att jag måste köpa nya - det blir dyrt det här, haha.


Everything


Julbak x2

Idag tjuvstartade jag och brudarna med att baka in andra advent. Det blev massa lussebullar, pepparkakor och såklart glögg till detta. Klantade dock oss med smeten till lussebullarna och hällde i för mycket salt än vad som stod i receptet, haha. Men men, huvudsakligen var att vi hade roligt och mysigt. Har saknat mina fina vänner. Dagens lärdom: jag ska aldrig mer äta så mycket pepparkaksdeg som jag gjorde idag! Min mage är helt packad med deg, blä! Vill bara somna snabbt och önska att det är morgondag och att illamåendet försvinner, hehe. Ångest gånger tusen.


RSS 2.0