Gillar't!


"Age is just a number"

Jag vet inte om jag har ångest, är stressad/allmänt irriterad eller bara har åldersnojja inför morgondagen då jag fyller 20 år. Visst, tjugo år är ingen ålder ... men det som är jobbigt är att jag verkligen inser att tiden går skitfort! Jag kommer ihåg när jag fyllde 10 år och fick min första gitarr - jag minns det som om det vore igår! ... läskigt. Jag vill inte åldras. Det enda som är positivt med att fylla 20 bast är att man får gå på systemet - thumbs up for that!

Håller tummarna

Är lika glad som vanligt - om inte gladare. Jag har känt mig så jäkla effektiv och duktig idag och snart blir det dags för lite kvällsträning. Tog dessutom lite pic's med syrran nyss - dagen innan hennes operation. Hoppas allt går bra för dig mongomalin - du är stark hjärtat!


Syskonkärlek ♥ Jag älskar dig!


Jag hade det på känn



Wohoo! Håkan Hellström är en av de klara artister som ska till Peace & Love i sommar - gillar't! Med tanke på att han släppte sitt nya album i höstas så är det inte så konstigt att han ska med på tåget. Nu åååker vi!


Everybody's Changing



The Courteeners - Not Nineteen Forever


Repeat



Har nyligen varit ute och gått med min lilla sötnos Chivas och käkat lunch med brorsan - mys. Jag saknar känslan av att vara helt fri från allt som begränsar mig. Jag vill ha en egen lägenhet. Gå en önskvärd utbildning eller ha ett trivsamt heltidsjobb. Varför inte skaffa sig lite andrum och ta en semester till ett varmt land med en massa exotiska djur & storslagen natur? Jag verkar nog aldrig bli av med mitt dagdrömmande, hehe. Nä, nu blir det dags för färskpressad ingefärsté och vila - måste bli av med huvudvärken.


Du och ingen annan


"Yummi" - topp 3




Jag var bara tvungen att få med mig en norrman på topp 3-listan, hehe. När jag blir äldre så ska jag åka till Norge och skaffa mig en rejäl norrman, haha! Vem vill inte det? De är så jäkla "Mmm!" och charmiga!


I Blame Coco - In Spirit Golden


Pigg som aldrig förr

Trots att jag är ledig idag så är jag uppe med tuppen. Ska nämligen iväg med Michelle på ett "hemligt" uppdrag om några minuter. Sedan ska jag hem och packa för att åka till Gävle - har lite mormorabstinens. By the way så har jag gått ned 5.5 kg under mina 3 hälsoveckor. Stolt eller vad? Dock kommer det bli svårt att undvika all mat hos mormor. She's a feeder!  


Snyggve


Fysik = bajs

Nu har jag precis kommit hem från skolan efter att ha skrivit klart mitt fysikprov & köpt lite käk åt moi. Jag hoppas att provet gick bra det här gången - hatar fysik! Tänk om man hade haft världens flyt i alla skolämnen och fått MVG i precis allt! Då hade jag sökt veterinärutbildningen direkt efter studenten!
... what a dream.


I'm the queen

Ibland känner jag mig bara förjävla duktig. Nu har jag tränat 6 dagar/veckan under 18 dagar och jag har aldrig känt att det har varit så här roligt att träna förut så som det känns nu. Jag är så himla motiverad till att leva ett friskare och hälsosammare liv. Jag har till och med gjort en festpaus för att satsa på träningen - nu blir det tuffa tag!

Rea, rea, rea

Samma företag som jag köpte min studentmössa ifrån skickade precis ett mail där det står att jag får 50% rabatt vid köp av en One Piece! Gissa om jag är sugen! En tidig födelsedagspresent? Ja tack!


Ja tack!


Jag har aldrig ätit...

...BEN & JERRY'S! Men den dagen då jag har nått min målvikt så har jag lovat mig själv att gå på spa/få massage och äta åtminstone 1 B&J. Sedan är jag med i gänget, hehe!

 


Citronvatten = awesome!

Frukost är nästan den godaste måltiden under dagen. Speciellt när man har mycket att välja på. Idag började morgonen med en hälsosam frulle som bestod av yoghurt + bär och till det Finn Crisp (den halvuppätna mackan, hehe) med keso, körbärstomat, champinjon och lite dill på - mumma!


Intervju

Igår var jag på min efterlängtande arbetsintervju, och det gick bra! Men det var ett helvete att ta sig dit, haha. Jag hade skrivit ut världens sämsta karta från eniro.se så jag var tvungen att fråga folk på stan om hjälp till en viss gata - men alla visade mig åt olika håll! Jag hoppade på en buss som skulle gå mot Radiohuset, men den gick tydligen helt fel (fast en tant sa att det var rätt buss, morr), så jag vart helt lost och fick gå ännu längre för att hitta till platsen. Hur som helst så kom jag fram efter allt slit - 10 minuter innan intervjun skulle börja, wow. Tur att jag var ute i god tid. Nästa gång ska jag skriva ut världens bästa karta och snacka skånska med alla människor som jag frågar om vägen, så kanske jag kan få extra vägledning eftersom man just då kommer från "Skåne" och inte Sthlm. Vem vill inte hjälpa en ensam stackare i en stor främmande stad? Jag ska prova, hihi!


Så här kommer våran tandkräm till



In a rich man's world

Jag vet inte hur många jobbansökningar jag har gjort den senaste tiden - jag börjar tappa räkningen. Hur som helst så ska jag på en arbetsintervju i Östermalm om 2 dagar. Känner mig lite smånervös, men trots det är jag taggad! Nu vill jag verkligen ha ett jobb. Money, money, money. 

Målmedvetna




När man tittar på dom här bilderna så inser man att ingenting är omöjligt.
Kan dom, så kan jag!


Breakfast




Dags för lite nyttig frullebulle - mildyoghurt, ananas och blåbär. Igår var jag dum nog som tränade sent på kvällen när jag egentligen hade hela dagen på mig. Nu får jag skylla mig själv för att jag känner mig & ser ut som en zombie.
Jag ska alldeles strax ta en promenad för att piggna till lite och njuta av solen - jag måste vakna, hehe.


Vad gör vi? - Nu kör vi!

Trött. Ömma fötter. Uppsvullet ansikte. Överdrivet mycket blåmärken på benen. Jag ska försöka leva efter normen inte-festa-två-dagar-i-rad, hehe (undantaget blir då på festivaler). Men som man brukar säga - som man bäddar får man ligga. Nu ska jag ta ett varmt bad och vårda mina stackars fossingar efter att ha varit "bundis" med klackskorna.
















Solsidan

Har precis kollat klart på hela 1:a säsongen av Solsidan. Alltså ... varför kollade inte jag på det programmet tidigare? Antagligen för att jag som vanligt kom med den dumma ursäkten "nej, jag har inte tid". 
Serien är ju grymt roligt, haha.


Avtryck



Gladare än glad

Jag vill spola fram & tillbaka tiden.
Om och om igen.


Easy


The Killers - Midnight Show


Nytt år, nya tag

Nu hoppas jag verkligen att 2011 blir ett sjukt bra år! Jag ser verkligen fram emot det här året med nya och friska tag! Hittils har jag hållt mitt nyårslöfte från 2008 - att inte äta godis (alltså 3 år och 2 dagar). Mitt nya nyårslöfte tänker jag däremot inte avslöja ... men jag vet att jag kommer hålla det i alla fall, hihi.


RSS 2.0