Mysig långpromenad med "Buppen"


Trött tjej_91

Ligger i sängen, kollar upp i taket med händerna under kudden (inte nu när jag skriver, hihi) och bara tänker på allt och ingenting. Rätt skönt ibland. Snart ska göra i ordning lite fruktsallad som mellis, packa träningsväskan/träna och senare på eftermiddagen ska jag träffa Holly innan hon åker tillbaka till Ungern. Marie har saknat sin underbara fjolla.  


Sådär lagom nyktra på kryssningen, haha ♥


Maskeradfeeeszt



Igårkväll drog jag och grabbarna grus till Haninge för hemmafest. Det var kul men stressigt med förberedelserna inför maskeraden. Sydde kjolen och klistrade fast prickarna (vit tejp) och gjorde även diademet med rosetten och öronen av ståltråd och tyg från gamla leggins/strumpor, hihi. Det resulterades i Mimmi Pigg tillsammans med grabbarna som var Björnligan och Peter & Kjell!


Lite kvällsmys sisådär



Ligger och fryser i sängen och gör allt för att värma upp mig lite med en stor filt och en varm kopp té. Börjar bli riktigt trött nu ... var uppe sent inatt och vaknade tidigt imorse. Vill bara lägga mig och sova som ett litet barn.


E la gó va!

Imorse gick jag upp med tuppen, käkade en stor frukost, satte på mig löpardojjorna och joggade i spåret tillsammans med hunden. Riktigt skönt faktiskt. Jag behövde det där - nu känner jag mig pigg som en nötkärna! Har precis satt på högsta volymen på stereon och dansar ensam & halvnaken runt i lägenheten, lagar lunch och sjunger falskt, hahaha. Riktigt glad tjej här!


Dagens (as)goda lunch



Det ser kanske inte så aptitligt ut, men grejen är att det var supergott!

Dagens lunch:
Lax med färsk chili och dill
Strimlad potatis, morötter, sparris, chili, kålrot med peppar/salt och timjan
champinjoner med liiite grädde på svag värme i stekpannan


Från början till slut

Jag vet inte varför, men jag har bara varit så jäkla glad från morgon till kväll. Jag har även gjort en god gärning idag när jag var ute och delade ut min post på rundan. Jag hjälpte en tjej som halkade och slog sig ganska rejält med sin cykel. Hon slog huvudet hårt i marken (hade ingen hjälm), skadade benet med tanke på att det var helt vridet i cykelramen och hennes tillstånd blev bara sämre och sämre. Det resulterade med ambulans för henne - en man hjälpte till att ringa 112 medan jag såg till att hon skulle behålla värmen och se över hennes A.T. Det kändes skönt att göra en liten insats och hjälpa någon. Hoppas det slutade bra för henne.


Fixat och donat



Det har varit tråkväder ute idag så jag har passat på att städa nästan hela lägenheten (duktig tjej), lära mig en ny låt på gitarren och kollat på lite olika utbildningar som jag eventuellt kan tänka mig att söka. Än så länge vill jag antingen plugga till veterinär, specialistsjuksköterska inom akutsjukvård (ambulans), biomedicin eller hundförare inom tullen. Men jag är inte hundra procent säker än, men det återstår att se. Jag har gott om tid på mig...


En mysig glad prick

Sitter och myser i värmen efter att ha jobbat ute i regn och rusk i princip hela dagen. Älskar känslan av att sakta bli uppvärmd med en filt, tända ljus eller en varm kopp té samtidigt som man kan lyssna på lite bra musik eller helt enkelt bara låta tankarna flöda i tystheten. Ska läsa min engelskabok som jag lånade från biblioteket som heter Lost In The Forest. Än så länge är den bra, har dock inte kommit så långt... sisådär 3 sidor, haha!

Gavin Degraw - Not Over You


Fina lilla Chivas



Världens sötaste fyller 7 år idag!
Min älskade lilla plutt, älskar dig så så så mycket.


T.R.U.E.


Random

Andra dagen på nya jobbet! Det känns ganska så bra - jag går sakta men säkert framåt. Dock är det hur mycket som helst att lära sig! Men än så länge är det roligt och förhoppningsvis kommer det bli roligare med tiden. Arbetskamraterna verkar vara rätt sköna i huvudet, vilket nästan är det viktigaste på en arbetsplats. Så länge man är omgiven av bra människor så går allting så himla mycket lättare, oavsett hur man mår eller vad man gör. Vad ville jag säga med detta? Jo, jag är grymt sugen på choklad!

... haha!

20 saker som du kanske inte visste om mig...

1. Jag har en tendens att skratta sönder mina egna skämt medan ingen fattar någonting.
2. Jag älskar duntäcken, brukar även sova med mitt duntäcke under sommaren.
3. Jag är så långt ifrån kontrollfreak som man kan vara.
4. För 3 år sedan hade jag seriöst Sveriges blekaste ben, ville inte visa dom på grund av komplex.
5. Jag får väldigt lätt dåligt samvete.
6. Jag avslutar alltid mitt duschande genom att skölja hela kroppen med iskallt vatten bara för att "vakna till".
7. Jag är så extremt kräsen när det gäller killar så jag lär antagligen dö ensam, hahaha! Därav anledningen till att jag inte heller har varit kär i någon...
8. När jag ser på film så somnar jag alltid, oavsett film.
9. Jag pratar ofta med mig själv när jag är ensam (även när jag inte är ensam, haha).
10. Jag får "ångest" om jag sover längre än till 9:00, det känns som om jag slösar bort dagen annars.
11. Jag älskar att tvinna pekfingret i håret på andra när jag är trött.
12. Jag blir väääääldigt sällan svartsjuk.
13. Jag älskar att resa - inom Sverige, utomlands ... i princip vart som helst.
14. Jag förstår mig inte på folk som äter kall eller rå mat, fy! (kycklingsallad är okej!).
15. När jag blir riktigt arg (händer typ aldrig) så övergår det oftast till gråt. När jag skrattar riktigt gott så gråter jag. När jag är ledsen gråter jag. Jag har med andra ord lätt för att falla i gråt, hehe.
16. När jag var liten köpte jag gurka istället för lördagsgodis för min veckopeng.
17. Jag viker alltid upp täcket under fötterna innan jag ska sova.
18. Jag har aldrig ätit en doughnut.
19. Jag tänker ofta på döden.
20. Jag blir lätt glad för småsaker exempelvis vår färgglada smörkniv på frukostbordet, haha. Störd?

RSS 2.0